Car Detailing Limburg - Carwash

Hoogveld 60, 3740 Bilzen
Carwash Bilzen

Hierbij stellen wij u graag Car Detailing Limburg aan u voor.

Een éénmanszaak die zich heeft gespecialiseerd in professionele autoreiniging en in het detailen van nieuwe en reeds in gebruik zijnde wagens.

Autodetailing is een specialisatie waar vele uren werk inkruipt om je auto als nieuw te laten schitteren, soms wel tot enkele dagen, afhankelijk van de staat van je voertuig.

Wij nemen hier onze tijd voor om dit zo goed uitstekend mogelijk te doen en gebruiken enkel de beste producten op de markt om het beste resultaat te verkrijgen.


U kunt bij ons terecht voor:

-Lakreiniging

-Polieren

-Motorreiniging

-Lakverzegeling

-Interieurreiniging

-Dieptereiniging bekleding

-Waxen

-Leervernieuwing

-Stickerverwijdering

-Tinten van ramen


Car Detailing Limburg zorgt ervoor dat uw wagen met de grootste zorg behandelt wordt en deze in showroomstaat aflevert.

 voor een offerte op maat en boek uw afspraak vandaag nog.

Wij staan garant voor flexibiliteit, transparantie en oog voor detail !

Car Detailing Limburg is er niet enkel voor particulieren maar eveneens voor garagehouders en bedrijven met een wagenpark, contacteer ons indien u interesse heeft in een stevig concurrerend voorstel op maat !Kenmerken
 • Carwash
 • Softwash
 • Handcarwash
 • Selfcarwash

Openingsuren

 • Maandag Op afspraak
 • Dinsdag Op afspraak
 • Woensdag Op afspraak
 • Donderdag Op afspraak
 • Vrijdag Op afspraak
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactgegevens


Car Detailing Limburg ligt in de gemeente Bilzen.

Boeiend Bilzen!

Bilzen, het gezellige stadje aan de Demer! Hier kan je nog genieten van een zorgeloze tijd in een bruisend stadje.

Twee uur gratis parkeren in de twee overdekte parkings, en op de andere parkeerplaatsen in het centrum! In welke stad vind je dat nog?

Op wandelafstand, aan het sport en cultuurcentrum, en aan het station, vind je extra parkeerplaatsen waar je onbeperkt gratis kan parkeren. Handige wegwijzers brengen u tot bij alle bezienswaardigheden.

“Biesonder veel winkelplezier”. In Bilzen centrum vind je een ideale mix van speciaalzaken en bekende ketens. Goed voor meer dan 40.000m² shopplezier.  Het centrum is een echte trekpleister voor zowel kooplustigen als dagjestoeristen. 

Een namiddag winkelplezier, kuieren langs de Demer, wandelen in het stadspark of Katteberg, een verfrissend streekbier op één van de gezellige terrassen rond het mooie marktplein? Of culinair genieten in één van de talrijke brasseries? Het kan allemaal in Bilzen met zijn prachtig stadhuis, waar je alle nodige toeristische informatie kan verkrijgen,  en statige Sint Mauritiuskerk, die zeker een bezoek waard is. 

Kom genieten van de vele gezellige momenten zoals de maandelijkse boekenmarkt, de wekelijkse woensdagmarkt, de koopzondagen, café congé…


Bilzen, Groots in kleine dingen!