CKX - Websites en teksten - Webdesign

Sint Jozefstraat 8, 3740 Bilzen
Webdesign Bilzen

CKX

Bereik je klanten online met een professionele website en krachtige teksten

Aangenaam, wij zijn Martijn en Marlies, de bezielers van CKX. We slaan niet alleen de handen in elkaar om van ons huis in Bilzen een echte thuis te maken, maar ook om voor jou de website van je dromen te realiseren. De kwaliteiten hadden we al, en een bedrijfsnaam was snel gevonden met twee achternamen die op dezelfde letters eindigen.

Moderne website

Een mooie etalage of een origineel visitekaartje laat je offline opvallen. Online maak je indruk met een moderne website. Die vormt je digitaal uithangbord en bepaalt je online uitstraling. Als je website er verzorgd en up-to-date uitziet, associëren (potentiële) klanten die eigenschappen ook met jouw bedrijf. En dat is precies wat je wil!

Krachtige teksten

Je eigen woorden omgezet in krachtige, duidelijke teksten die er ‘boenk op’ zitten, trekken extra klanten naar je bedrijf. Geen ellenlange epistels, wel bondige uitleg met behoud van je eigenheid. Spreek jij de taal van je klanten? Dat is voorwaarde nummer één voor succes.

SEO (oftewel je website die hoog in de Google-zoekresultaten komt te staan)

Websiteteksten moeten niet alleen mensen, maar ook machines overtuigen. Door de principes van SEO-copywriting of zoekmachine-optimalisatie toe te passen, word je sneller gevonden op Google. Dankzij de juiste zoekwoorden op de juiste plaatsen trek je in 1, 2, 3 meer klanten aan. Win-win!

Duidelijke prijzen

Een website kan complex zijn, maar de prijs hoeft dat niet te zijn. Je hoeft geen ingewikkelde combinaties te makken tussen verschillende soorten hosting, hoeveel pagina's, soorten teksten ... met elk hun aparte specifieke prijs. Wij hebben voor jou simpele pakketten samengesteld. Kies je een van deze, dan sta je nooit voor verrassingen.

Twee-in-één

Door onze nauwe samenwerking vormen de technologie achter je website, het design en de teksten vanaf het begin één geheel. Zo spelen alle elementen heel goed op elkaar in.Kenmerken
 • Webdesign
 • Domeinnaamregistratie
 • Webwinkel
 • Webhosting
 • SEO

Openingsuren

 • Maandag Op afspraak
 • Dinsdag Op afspraak
 • Woensdag Op afspraak
 • Donderdag Op afspraak
 • Vrijdag Op afspraak
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactgegevens


CKX - Websites en teksten ligt in de gemeente Bilzen.

Boeiend Bilzen!

Bilzen, het gezellige stadje aan de Demer! Hier kan je nog genieten van een zorgeloze tijd in een bruisend stadje.

Twee uur gratis parkeren in de twee overdekte parkings, en op de andere parkeerplaatsen in het centrum! In welke stad vind je dat nog?

Op wandelafstand, aan het sport en cultuurcentrum, en aan het station, vind je extra parkeerplaatsen waar je onbeperkt gratis kan parkeren. Handige wegwijzers brengen u tot bij alle bezienswaardigheden.

“Biesonder veel winkelplezier”. In Bilzen centrum vind je een ideale mix van speciaalzaken en bekende ketens. Goed voor meer dan 40.000m² shopplezier.  Het centrum is een echte trekpleister voor zowel kooplustigen als dagjestoeristen. 

Een namiddag winkelplezier, kuieren langs de Demer, wandelen in het stadspark of Katteberg, een verfrissend streekbier op één van de gezellige terrassen rond het mooie marktplein? Of culinair genieten in één van de talrijke brasseries? Het kan allemaal in Bilzen met zijn prachtig stadhuis, waar je alle nodige toeristische informatie kan verkrijgen,  en statige Sint Mauritiuskerk, die zeker een bezoek waard is. 

Kom genieten van de vele gezellige momenten zoals de maandelijkse boekenmarkt, de wekelijkse woensdagmarkt, de koopzondagen, café congé…


Bilzen, Groots in kleine dingen!