Eco-Lover - Specialiteiten winkel

Genutstraat 31, 3740 Bilzen
Specialiteiten winkel Bilzen

Eco-Lover is een gezellig winkeltje met kleine en grote hebbedingen. 

Ik probeer in mijn keuze van assortiment zo origineel mogelijk te zijn, maar nog steeds toegankelijk en in de stijl van de winkel. 

Vaak worden onze producten gebruikt om cadeau te geven! 

Omdat we eco-lovers zijn, zie je veel hout en andere natuurlijke materialen terugkomen. Andere materialen zijn dan weer vaak gerecycleerd of makkelijk recycleerbaar. 

Ons gamma gaat zeer breed van bv handtassen, sjaals en oorbellen over huidverzorgingsproducten tot decoratie voor het huis. 

En dan hebben we het nog niet over onze populaire rieten manden.. Je waant je zo op een marktje in Frankrijk ;-) 

Of wil je graag je gezinnetje nabootsen in de vorm van pegdolls, die prachtig (en vooral schattig) staan onder een stolpje.. Zaaalig! Met keuze in verschillende groottes naargelang de leeftijd en haarkleuren om uit te kiezen.. 

Een belangrijk merk dat we op de voet volgen is Zusss.. Dit is een Nederlands merk, dat 2x per jaar met een volledig nieuwe collectie komt. Het is telkens weer uitkijken, want zowel de klanten als ikzelf zijn er zot van! 

In tijden van Corona heb ik geluk dat de webshop op volle toeren draait, dus daar kan na de her-opening van de winkel nog gebruik van gemaakt worden.. als je snel je producten zou willen afhalen. 

Eens de horeca terug opgestart wordt, is er eveneens de mogelijkheid om een koffietje/thee/warme choco/limonade te drinken! Gezellig... 

Van harte welkom van woe tem zat van 10u tot 18u
Kenmerken
 • Specialiteiten winkel
 • cadeauwinkel

  Openingsuren

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag 10u - 18u
  • Donderdag 10u - 18u
  • Vrijdag 10u - 18u
  • Zaterdag 10u - 18u
  • Zondag Gesloten

  Contactgegevens


  Eco-Lover ligt in de gemeente Bilzen.

  Boeiend Bilzen!

  Bilzen, het gezellige stadje aan de Demer! Hier kan je nog genieten van een zorgeloze tijd in een bruisend stadje.

  Twee uur gratis parkeren in de twee overdekte parkings, en op de andere parkeerplaatsen in het centrum! In welke stad vind je dat nog?

  Op wandelafstand, aan het sport en cultuurcentrum, en aan het station, vind je extra parkeerplaatsen waar je onbeperkt gratis kan parkeren. Handige wegwijzers brengen u tot bij alle bezienswaardigheden.

  “Biesonder veel winkelplezier”. In Bilzen centrum vind je een ideale mix van speciaalzaken en bekende ketens. Goed voor meer dan 40.000m² shopplezier.  Het centrum is een echte trekpleister voor zowel kooplustigen als dagjestoeristen. 

  Een namiddag winkelplezier, kuieren langs de Demer, wandelen in het stadspark of Katteberg, een verfrissend streekbier op één van de gezellige terrassen rond het mooie marktplein? Of culinair genieten in één van de talrijke brasseries? Het kan allemaal in Bilzen met zijn prachtig stadhuis, waar je alle nodige toeristische informatie kan verkrijgen,  en statige Sint Mauritiuskerk, die zeker een bezoek waard is. 

  Kom genieten van de vele gezellige momenten zoals de maandelijkse boekenmarkt, de wekelijkse woensdagmarkt, de koopzondagen, café congé…


  Bilzen, Groots in kleine dingen!