Koen Kookt - Afhaalmaaltijden

Steenveldstraat 12, 3740 Bilzen
Afhaalmaaltijden Bilzen


Ik, Koen Claesen, wil je van harte welkom heten bij “Koen-Kookt”.
Ben je op zoek naar gezonde afhaalgerechten, typische traiteur gerechten of liever een koud en/of warm buffet met dat tikkeltje meer voor je feestjes?
Al je culinaire wensen kunnen we samen bespreken en realiseren.
Ik wil je graag kwalitatieve en gezonde maaltijden aanbieden zoals je ze zelf zou koken met respect voor seizoen en product. De naam “Koen Kookt” moet ervoor staan dat alle gerechten uit mijn handen komen, beginnend vanaf de aankoop van de ingrediënten tot het volledig afwerken ervan.
Koen Kookt is gevestigd in Eigenbilzen, wat centraal gelegen is voor de regio Bilzen, Hoeselt, Lanaken.Kenmerken
 • Afhaalmaaltijden
 • Afhaalgerechten

  Openingsuren

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 16u00 - 19u00
  • Woensdag 16u00 - 19u00
  • Donderdag 16u00 - 19u00
  • Vrijdag 16u00 - 19u00
  • Zaterdag 10u00 - 14u00
  • Zondag Gesloten

  Contactgegevens


  Koen Kookt ligt in de gemeente Bilzen.

  Boeiend Bilzen!

  Bilzen, het gezellige stadje aan de Demer! Hier kan je nog genieten van een zorgeloze tijd in een bruisend stadje.

  Twee uur gratis parkeren in de twee overdekte parkings, en op de andere parkeerplaatsen in het centrum! In welke stad vind je dat nog?

  Op wandelafstand, aan het sport en cultuurcentrum, en aan het station, vind je extra parkeerplaatsen waar je onbeperkt gratis kan parkeren. Handige wegwijzers brengen u tot bij alle bezienswaardigheden.

  “Biesonder veel winkelplezier”. In Bilzen centrum vind je een ideale mix van speciaalzaken en bekende ketens. Goed voor meer dan 40.000m² shopplezier.  Het centrum is een echte trekpleister voor zowel kooplustigen als dagjestoeristen. 

  Een namiddag winkelplezier, kuieren langs de Demer, wandelen in het stadspark of Katteberg, een verfrissend streekbier op één van de gezellige terrassen rond het mooie marktplein? Of culinair genieten in één van de talrijke brasseries? Het kan allemaal in Bilzen met zijn prachtig stadhuis, waar je alle nodige toeristische informatie kan verkrijgen,  en statige Sint Mauritiuskerk, die zeker een bezoek waard is. 

  Kom genieten van de vele gezellige momenten zoals de maandelijkse boekenmarkt, de wekelijkse woensdagmarkt, de koopzondagen, café congé…


  Bilzen, Groots in kleine dingen!